garDsign


Introductie module garDsign

Welkom bij de module garDsign. In deze module ga ik je de basiselementen van het ontwerpprogramma garDsign uitleggen. Met een aantal simpele tip-and-trick kan jij dadelijk je eigen tuinen gaan ontwerpen. .


Hoofdstuk 1 – Een nieuw ontwerp

De eerste stappen zijn erg belangrijk voor je tuinontwerp, daarom gaan we in dit hoofdstuk stap voor stap bekijken hoe we een nieuwe tuinontwerp gaan starten.

Start hoofdstuk 1


Hoofdstuk 2 – Intekenen van gebouwen

Voordat het echte design van je tuin begint moet je weten waar de gebouwen staan in de tuin. Door deze in te tekenen kan je daar rekening mee houden tijdens het maken van je tuinontwerp.

Start hoofdstuk 2


Hoofdstuk 3 – Intekenen van verharding en gazon

Hoofdstuk drie staat in het teken van verharding en het gazon. Ik neem je mee in het programma om op een zo efficiënt mogelijke manier te werk te gaan. Had je bijvoorbeeld al nagedacht over je snijwerk?


Hoofdstuk 4 – Hekwerk en planten

Nu komen we dan echt richting ons eindontwerp. We gaan planten, bomen en hekwerk plaatsen om echt vorm te geven aan onze tuin. We gaan hier ook goed opletten wat voor functies er zijn om de het groen in te plaatsen.

Start hoofdstuk 4


Hoofdstuk 5 – Delen en afdrukken van jouw ontwerp

Het is belangrijk om duidelijk en snel je ontwerp met je klant te communiceren. Dit kunnen we erg makkelijk doen en ik laat je in dit hoofdstuk zien hoe.

Start hoofdstuk 5


Hoofdstuk 6 – Jouw 3D ontwerp bekijken

Een bovenaanzicht van de tuin is leuk maar er direct al doorheen kunnen lopen is helemaal geweldig. We gaan samen door het eerste ontwerp heel lopen door de 3D functie van garDsign.

Start hoofdstuk 6